Snygg blogg..

Hmm. funderar på att hotta upp bloggen lite.. Ska man det? Förväntas man göra det? Läser fler människor ens blogg då?
Kommer ihåg den gamla goda tiden då man hade Lunarstorm. Tiden då man uppdaterade sin status och stajlade sin sida.. Det var tider det. Men det är ju precis så vi har det idag. Alla har facebook, blogg, bilddagboken och gud vet vad, och det ska vara personligt, gulligt och unikt.. Och här sitter jag mitt i all smörja. Kritisk. På väg att göra precis som pöbeln. Gud vad patetisk jag är.

Diet


Woman:                The Red Lobster? That'll be perfect, I'm on a seafood diet!

Drew Carey:         Yeah, I'm on a seafood diet too. I see food and I eat it.


Freddan - mer än bara tennis.

En gång i tiden var jag en hyfsad tennisspelare. Eller ja, det tror jag i alla fall! Spelade förra veckan igen. Ett brutalt wake up-call. Satan va fort bollen går! Och satan så långsamt min arm går! Nepp, det är bara att inse fakta: Träning ger övning.

Men allvarligt talat, vad är det bästa med tennis? Konditionsträningen? Gemenskapen? De traditionella tävlingarna? Nej nej nej.. Kläderna givetvis. Och vem har vi att tacka för detta? The one and only, Fred Perry.
Här snackar vi stil, både på och utanför banan. Skor, piké och ytterkläder dominerar i sin tidlöshet. Är man anglofil som jag, så är Fred Perryplagg viktiga attribut i garderoben. Ett märke som fick fäste tidigt hos överklassen, men som senare även anammades av 70-talets scooterburna modernister "modsen" som en upprorisk reaktion mot efterkrigtidens samhällsideal. En annan grupp som starkt associerades med Fred Perry är Englands våldsamma skinheads.
Med ett förflutet i överklass, uppror och våld ger Fred Perry lika mycket en spännande historialektion, som en stilren klädeskollektion.


Periodaren är tillbaka!

Bloggandet har legat nere ett tag.. Men varför skriva om något bara för sakens skull? För let's face it, det har inte hänt så mkt i mitt liv på senaste.. Träning, arbete, sömn. Fast i helgen kom ju Susanna hem, och det var ju faktiskt en efterlängtad höjdpunkt.
På tal om henne, så har vi idag varit ihop i 1431 dagar. Det är jävligt många dagar. Några ups n' downs har det blivit under årens lopp, men inget vi inte klarat av. Vi är ett bra team. High five, gumman!

Idag är jag ledig. Tredje dagen den här veckan. Njutning och ledighetsångest i en balanserad blandning. Funderar på vad jag ska göra med dagen. Hittills har det blivit enbart livsbejakande aktiviteter, såsom att kolla på Discovery Channel's alla bilprogram med en kaffe i handen, spela gitarr (är lite inne på Coldplay just nu) och planera 2009-års inredningslyft av lägenheten. Sånt är kul. =)

Men jag får inte försumma gymmet idag, jag har ju äntligen kommit igång. Det är ju de två första veckorna som är jobbigast, och de är ju avverkade nu. Jag är så dålig när det gäller självdisciplin. Inom de flesta områdena faktiskt. Men jag jobbar på det. Susanna sa en bra sak för några veckor sedan:

"Se gympassen som viktiga möten, möten man inte kan missa eller skjuta upp!"

Bra sagt.


Nej, nu måste jag öka lite. Jag kan ju inte missa mitt 14.00-möte! ;)




Nej, det är inte jag. Jag har ju inte blont hår.

stackars liten

Såg en nyckelpiga nyss. Den första för i år faktiskt. Lite sent kanske.. Den kröp på insidan av mitt köksfönster, så jag släppte ut den.
Väl ute såg den lite frusen ut på den kyliga fönsterbrädan, så jag tog in den igen. Nu bor han i basilikakrukan i köket.




         

                              
                                           

Frukost!

Jag fick ett brev idag. Det innehöll ett knäckebröd, en burk blåbärssylt, en körsbärstomat, en påse kaffe, en tepåse och två sockerbitar. What the fuck? Fick jag just min frukost via brev?

Det var från Susanna. Hon saknar våra frukostar. =)





Det gör jag med.

Jobb, jobb, jobb

Ja, det är ungefär så min vardag ser ut för tillfället.. Man kommer hem på kvällen efter ett lååångt arbetspass, äter lite, sätter sig framför datorn/tv:n en stund tills man till slut däckar. Helt plötsligt är man på jobbet igen! Och när jag väl är ledig så har jag ingen att spendera dagen med. Mitt veckoschema är åt helvete, rent ut sagt! Jag tror Susanna nickar lite instämmande när hon läser detta, för hon vet verkligen hur det är.. Men så är det. Vill man ha något får man jobba lite för det!
 
Om en vecka kommer min fina tjej hem från sitt tillfälliga jobb i skåne, vilket är väldigt skönt. Då är vi som peas n' carrots igen! Middag, fest, picknick i djurparken.. Quality days! Men snart är vi färdiga med all väntetid ifrån varandra. Om en månad åker vi mot varmare klimat för två månaders avkoppling och tid för varandra..

Fan det är dags att börja preppa lite.. Snart står man där som ett spanskt frågetecken på Landvetter och undrar hur många grejer man glömt  

A "must-have"

Snart sker det.. Våren '09 ska jag söka land och rike runt efter en..




                                                                             

                   
                                                                               

Hon och han..

Se så fin hon är. Jäkla lyckost till kille, den där.. ;)




Ja, han var väl för skön..

"When horses learn to buy Martinis, I'll learn to like horses."

- Steve McQueen

Aj

Dagen börjar med en sträckning i ryggen.. Yeah! Jobbet, here I come!

RSS 2.0