Sicken paus!

Nu, mina damer och herrar. Den förlorade sonen är tillbaka, med sin slagfärdiga humor, slipade ilska och pojkaktiga charm.. Nu jävlar ska här uppdateras. Häng me!

DETTA HAR HÄNT i korthet:

På lång sikt:

Sist jag skrev var i höstas (gud va dåligt egentligen) när Kubaresan stod för dörren. Resan var en succé som dock kortades ner till blott en månad. Räckte gott och väl i en regressiv socialiststat. Längtar dock tillbaka en hel del.. Tempot drogs ner nåt så otroligt efter bara ett par dagar utanför Havannas gränser. När man satt där på hästryggen i Pinar del Rio , med en cigarr i mungipan så stod det klart: Detta ÄR underbart.

Vintern rundades av med en flytt från den lilla ettan på Hornsgatan till en större nyrenoverad tvåa på Döbelnsgatan. Upgrade på alla plan. Sambo igen, so far so good..


På kort sikt:

Jag har börjat med moderatbandy (golf, för er som inte är helt insatta i 90-talsskämt), med delat resultat. Slagen är av olika karaktär, vilket antingen förstärker ens sinnesstämning positivt eller åt helvete negativt. Men alla andra har fördel, eftersom jag spelar med felkonstruerade vänster-damklubbor och något ovala bollar.. Men det får man bjuda på.
Hur som helst, två rundor kvarstår innan det gröna kortet är ett faktum.



Man slår bättre med fina kläder


Taekwon-Do är något som legat mig varmt om hjärtat de senaste åren, men som jag var tvungen att lägga på hyllan. Min kropp har nämligen inte riktigt delat samma känslor för de fysiska påfrestningarna. Men axelproblemen till trots, i augusti är han tillbaka för att stanna! Svart bälte innan 25 är målet. Yäääh!


Min tränare heter Cindy. Retar man honom, så får man en långsemester


Plugget då. Jag har sökt ett tekniskt basår här i min kära hemstad, med planer att läsa Textilingenjör år 2010. Man kan ju inte lalla omkring med ett butikskneg i resten av livet.. Eller?
Blir skönt att slippa heltidsjobb. Mer tid för träning, mer tid för kompisar och inte minst för min flickvän. Får gå en sån där killar-kan-kurs med inriktning disciplin bara, för vem vet om man halkar in i gamla spår vad gäller skolarbete..? Inga probs, El Pedro - Alltid bäst när det gäller..



Nu kollar jag bordtennis på Eurosport innan det är gymdags. I eftermiddag blir det Elfsborg - IFK Göteborg på Borås Arena.. Mycket nöje!

Notering: Det är mycket sport just nu, men oroa er inte, jag försummar inte festandet..

RSS 2.0