Som bajs.
Ja ungefär så saftigt och mört borde det bli. Fläskfilén alltså. Den jag marinerat i två dagar. Kommer att bli en sanslös orgie i smaker vid lunchtid imorgon. Så om du spankulerar runt på öfvre Norrmalm runt 13.00 imorgon, kommer du troligen stanna till, blunda och låta tankarna fara någon helt annanstans. Dublin kanske? Min marinad:
Guinness Extra Stout
Kikkoman Soya
4 vitlöksklyftor
1 shalottenlök
Citrontimjan
svartpeppar
Dijonsenap
Tabasco
Akaciahonung
Mängden ingredienser tog jag på känsla. Kör alltid ditt eget race.
Nej, nu blir det ett glas vin.
Klockren marinad.
Guinness Extra Stout
Kikkoman Soya
4 vitlöksklyftor
1 shalottenlök
Citrontimjan
svartpeppar
Dijonsenap
Tabasco
Akaciahonung
Mängden ingredienser tog jag på känsla. Kör alltid ditt eget race.
Nej, nu blir det ett glas vin.
Klockren marinad.
Kommentarer
Postat av: Anonym
Hur blev marinaden älskling? Blev köttet mört som bajs? (I love your dirty kitchen talk.)
Trackback